Aftenmenu - Dining Week
Skandinavisk Tapas med fokus på de fantastiske produkter fra Bertel x Museth ud over det røget brisling fra Fangst og langtidsbriseret oksebov fra Friland Kødkvæg.
Lækre oste fra Arla Unika og Them og ikke mindst en trifli på vilde svenske blåbær med vaniljecreme rørt med dansk æble dessertvin fra Cold Hand Winery.
5 serveringer hvor vi garanterer du ikke går sulten hjem - kombiner evt. med vores vinmenu med 5 udsøgte franske vine og få en gratis cocktail.
1) Røget brisling
På ristet rugbrød med dressing på tang og havtorn.
2) Charcuteri økologisk fra Bertel x Museth
Hestbjergskinke
Saucisson Sec
Salami m/Fennikel
Serveres med knækbrød, flutes og brunet smør med sydesalt.
3) Langtidsbraiseret okse med mos
Oksebov langtidsbraiseret i Vadehavs - Porter, økologisk serveret med mos på økologiske kartofler, jordskokker, seleri og store mængder økologisk smør.
4) Oste
Them Kræmet Krystal Øko, Unika Rød Løber Øko. med brød og frugtkompot.
5) Dessert
Blåbærtrifli på vilde svenske blåbær med vaniljecreme rørt med Malus X Feminam æble dessertvin
Bestil bord hos os her: RUGSTIK DINING WEEK